***    FLEXY túra - 08.17-25. között 5 nap / 4 éj    ***   MEDUNO, szeptember 21-24.   ***                                       ***  Tanfolyam 2024  ***  CASTELLUCCIO, október 7-13.  ***  FW Klubestek, előadás-sorozat  ***  1% *** 
siklóernyőzés Cipruson

CIPRUS


Aphrodité, a szerelem istennőjének szülőhelye - ahol a görögök melegszívű vendéglátása, a tenger habjai, a mediterrán ételek, a zamatos borok, a rengeteg látnivaló találkozik a repüléssel - végtelen tengerparti lejtőzések és hegyvidéki termikelések várnak minket már februárban!


                                   JELENTKEZZ MOST!

Időpont

hamarosan...


Jelentkezési határidő 

Jelentkezés a honlapon keresztül vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen!A túra résztvevői létszáma korlátozott.

Praktikus mielőbb jelentkezni, egyrészt mert a repülőjegyek ára óvatosan kúszik felfelé, másrészt a túra létszáma korlátozott, a helyeket jelentkezési sorrendben töltjük.


Helyszín 

Ciprus
Avagy Aphrodité, a szerelem istennőjének szülőhelye - ahol a görögök melegszívű vendéglátása, a tenger habjai, a mediterrán ételek, a zamatos borok, a rengeteg látnivaló találkozik a repüléssel - végtelen tengerparti lejtőzések és hegyvidéki termikelések várnak minket már februárban!


Utazási infók

Utazás repülővel. Indulás ......

Hazaérkezés .....


A repülőjegyek ára jelenleg ..... körül van, amely tartalmazza az illetéket és a jeggyel, csomagfeladással kapcsolatos minden díjat, költséget.

Túra jellege

tengerparti lejtőszelezés, hegyvidéki termikrepülés


A TÚRA  

Időről időre igyekszünk olyan új területeket keresni, melyek meghosszabbítják a repülési szezont, ahol az időjárás ebben a téli szakaszban is buy viagra without prescription in canada cures stabil és repülhető, emellett a helyszín vonzó, különleges, és pilótáknak - hozzátartozóknak egyaránt többet ad néhány "szimpla" repülésnél. Most Ciprusra várunk benneteket :-)

Szállásaink a sziget délnyugati partvidékén van, ahol kényelmes méretű úszómedencés villák biztosítják a repülésben megfáradt pilóták kényelmét - természetesen tengerre nyíló kilátással, a tengerpart közelében. Itt lesz a központunk, innen indulunk kirándulásokra, hogy megismerjük a sziget repülős helyeit és nevezetességeit.

A hegyekkel, tengerparti sziklákkal, dűnékkel tarkított szigeten több egészen különböző típusú starthely csábít bennünket arra, hogy madártávlatból, színes szárnyaink alól csodálkozzunk rá az alattunk elterülő világra.

Vannak itt tengerparti lejtőzős helyek, hegyek, szolid lankák, éles gerincek, rejtélyes módon hófehérbe öltözött vagy éppen csipkézett sziklák, felülről csodálandó tavak - semmit sem kímélnek a siklóernyősök bakancsai és kíváncsi szemei. 

A siklóernyős kirándulásokhoz kapcsolódó görög kultúra, történelem, művészet és a táj szépsége pedig - nem csak a hozzátartozók örömére - kimeríthetetlen.

A hamisítatlan mediterrán konyha, zamatos borok, tengeri herkentyűk válogatott ínyencségei pedig nem csak a jó hangulathoz járulnak hozzá, de gondoskodnak arról is, nehogy valaki néhány grammal is könnyebben térjen haza nagy kirándulások után.


Repülhető napok ****


Időjárás
****
 Starthely, leszálló **** 

A szigeten több, egészen különböző típusú starthely és leszálló gondoskodik a jó repülésekről.

Természetesen most is fogadunk kinti 'guide'-ot, aki jól ismerve a helyi sajátosságokat mindig a legoptimálisabb választás felé terelget majd bennünket, és segít megismerkedni a sziget változatos repülési lehetőségeivel.
Nehézségi szint  *

A táborra bárki, képzési szintjétől függetlenül jelentkezhet.
(minimum A-vizsga!)


Transzfer
 ****


Egyéb programlehetőségek **** 


Tengerparton, Cipruson, Aphrodite szülőhelyén ne lenne???
Mivel a starthelyek a sziget különböző pontjain helyezkednek el, így már a változatos repülős programok is apropót adnak arra, hogy szinte minden nap új és új arcával, nevezetességével ismerkedjünk meg a szigetnek - művészet, történelem, természeti szépségek és gasztronómiai ínyencségek gazdagítják a repült órákat szaporító napokat (is). 

Szállás
 ***
 

Ciprus délnyugati partvidékén a Golden Bay-hez közel, tengerre néző, kifejezetten tágas, úszómedencés villákban szállunk meg.
Az apartmanokban teljesen felszerelt konyha, ágynemű és törölköző van. A villák felépítése lehe
tőséget ad a társaságoknak összejönni, a pároknak szeparálódni - villánként egy nagyméretű nappali-konyha helyiséggel és egyenként 4 db kétfős hálószobával (mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik!)  

Étkezés 

önellátás


Mennyibe kerül a túra? 

Apartmanokban:

- pilótáknak                                            ... EUR / fő
- kísérőknek                                           ... EUR / fő

A pilóta és kísérő árak között ezen a túrán nem tudunk nagyobb különbséget tenni, hiszen a szafari jellegéből adódóan napi kirándulásokra indulunk, ahol mindenki együtt utazik nem csak repülni, de ismerkedni a sziget természeti szépségeivel, látnivalóival, kultúrájával, történelmével, gasztronómiájával.


Mit tartalmaz az ár? 

     -  túraszervezés, 
     -  7 éjszaka szállás kényelmes villákban, önellátással,
     -  szafari - vagyis Ciprus több jól repülhető és híres helyszínének meglátogatása,
    
-  felszállítás a starthelyekre,
     -  2 oktató felügyelete szükség szerinti felszállításokkal,

     -  rádióirányítás,
     -  helyszínismeret (plusz segítségként egy tapasztalt helyi vezető is egyengeti utunkat a starthely-lehetőségek útvesztőjében),
     -  meteo-figyelés, időjárás előrejelzés,
     -  elméleti oktatás,
     -  stb.


Egyéb költségek

     -  étkezések,

     -  repülőjegy - jelenlegi ár: 63-65ezer körül
 
Fizetés feltételek 

A jelentkezéseket KIZÁRÓLAG a repülőjegy azonnali vásárlásával tudjuk elfogadni! (a foglalást intézzük, fizetés közvetlenül az utazási irodánál)

Az előleget (a túra díjának 30%-a) a következő klubnapon kérjük befizetni. A részvételi díj hátralévő részét januárban kérjük rendezni!

Előleg: 30%, ami a jelentkezési határidőig fizetendő, a fennmaradó összeg pedig a túrát megelőző megbeszélésen.

Visszamondás esetén az út előtt 30 nappal a befizetett összeg 80%át térítjük vissza, 14 nappal 20%-át, 7 nappal 10%-át, 3 napon belül pedig 0%-át.Részvételi feltételek 

- utasbiztosítás,
- érvényes pilóta papírok és külföldre szóló felelősségbiztosítás a siklóernyőre,
- teljes felszerelés (mentőernyő is!!),
- rádió (alcsatornás),
- minimum A-vizsga. 


Túravezető 

Simonics Péter


Útitársak