*** ÖLÜDENIZ, biztonságtechnika május 21-28. ***   NORVÉGIA, augusztus 14-25. (Asgard) ***                                     ***  BRASSÓ, július 20-24.  ***  KRVAVEC, június 16-19.   ***   TANFOLYAMOK 2023.  ***  1% *** 

FLY AWAY SIKLÓERNYŐS ELŐADÁS-SOROZAT

Az ősz-tél-tavaszi szezonban sűrűbben, a nyáron kicsit lazábban, de mindig megújuló, izgalmas előadás-sorozattal készülünk számotokra ;-)

Válogassatok kedvetekre az érdekes és hasznos előadások között!

Szeretettel várunk mindenkit: pilótákat, növendékeket vagy akár érdeklődőket is!

Íme a tervezett előadásrend és néhány további tudnivaló:


Az előadásokat immár alapvetően három kategóriába soroljuk:


- Fly Away Klubestek - ÉLŐ előadások
Ezek KIZÁRÓLAG élőben zajlanak, NEM tervezünk róluk online közvetítést.
Főként a sok videóval, szemléltető anyaggal ellátott témákat választjuk élő klubestnek, amelyek nehezen, vagy sehogy sem működnének zoomon.
Ezekről többnyire készül videófelvétel, ami a későbbiekben, megvágott, megszerkesztett formában felkerül YouTube csatornánkra.
Ezen kívül ÉLŐ lesz természetesen az évadzáró klubestünk, a mentőernyős nap és még egy-két interaktív topic.

Az élő előadások helyszíne:
IBS Office Center, 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.  (a terem pontosítása a portán)

- FLY AWAY P'AIR'LANDO - virtuális kávézónk

Rövid előadások keretében körbejárunk egy-egy témát, majd kérdezhettek, beszélgetünk - és átalakulunk "kávézóvá", ahol zongora, gitár és egyéb hangszerek, illetve egy pohár bor, sör, vagy habos kakaó mellett sztorizgatunk és megváltjuk a világot ;),
Bárki számára elérhetőek az események az éterben (zoom). Legkésőbb előző nap mindig megadjuk az ehhez szükséges kódokat a kiírásban. Bármilyen téma lehet, ami nem igényel rettenetesen sok mozgóképet, szemléltető anyagot.
A felvett anyagot egy az egyben nem tudjuk a rendelkezésetekre bocsátani, de sok előadásról készül ezek közül is összefoglaló, ami szintén a YouTube-csatornánkon lesz majd megtekinthető.

- TANFOLYAMOS ELŐADÁSOK
A Fly Away tanfolyamosaink szánt előadások, illetve vizsgafelkészítések, melynek keretében egy év során többször végig megyünk az alapvető fontosságú témákon. Az év elejei alapozó időszak előadási biztosak, a későbbieket, ismétléseket már az igényekhez fogjuk igazítani.
A kiírt dátumokkal, témákkal kapcsolatban a változtatás lehetőségét fenntartjuk.

FIGYELEM! Az előadásokat folyamatosan tervezzük, szervezzük, kiegészítjük. Látogass vissza időnként ide, időről-időre szaporodni fognak a kiírások!

LEGKÖZELEBB:

május 31. szerda
- Fly Away klubnap
19:00
"Jó estét siklóernyősök, itt a torony!"
- avagy légiforgalmi irányítás siklóernyős szemmel
Csuha Péter (a HungaroControl Tornyos Légiforgalmi Irányítója; siklóernyős pilóta) előadása

(adminisztráció, túraelőlegek: 18:30 - 19:00)* Figyelem! Kérjük, hogy jelen kiírást még ne tekintsétek kőbe vésettnek. Egyelőre csupán irányadó, a változtatás jogát fenntartjuk, úgy a dátumok, a helyszín, és a témák átcsoportosítása tekintetben.