*** Tanfolyamkezdés 2024 *** LIJAK, Húsvét márc. 29 - ápr. 1. *** MACEDÓNIA, május 14-20. ***                                             ***  BASSANO del Grappa ;), április 17-21.  ***  FW Klubestek, előadás-sorozat  ***  1% *** 
Szolgáltatás

SIKLÓERNYŐK ÉVES BEVIZSGÁLÁSA, ÁLLAPOTFELMÉRÉSE, ÉVES MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁSA

* Iskolánk részére a műszaki vizsgáztatást Simonics Péter végzi (Simonics Péter: NKH SE 0010)


A Fly Away Team tagsági díja a 2024. évben magában foglal 50% kedvezményt pilótáink ernyőinek  éves műszaki ellenőrzésére vonatkozóan, immár függetlenül attól, hogy az év melyik szakaszában adod le az ernyőd vizsgáztatásra!

A műszaki vizsgáztatásra nem csak a regisztráció és a jogszabályok miatt, de saját biztonságotok érdekében is http://fitf.org/levitra-professional-online-buy szükségetek van. Kérjük éljetek ezzel a lehetőséggel!

Bővebben...
 


SZERVIZ, SIKLÓERNYŐS FELSZERELÉSEK

SZAKSZERŰ JAVÍTÁSA


Vállaljuk mindenféle felszerelés szakszerű javítását, javíttatását. Az ernyőkön a kisebb javításokat helyben, míg a nagyobb sérüléseket a NOVA pécsi gyárában, profi technikai háttérrel végzik.
A javítási költség magában foglalja (amennyiben ez szükséges) az ezt követő bevizsgálás és ellenőrző repülés költségeit is.
Természetesen a siklóernyők mellett a beülők és a mentőernyők javítását, illetve s ez utóbbiak áthajtását is vállaljuk.

Bővebben...
 
Tandempilóta vagy?

Ugye megtetted már az amatőr tandempilóták számára kötelező bejelentést a Légügyi Hatóság felé?

- Ha IGEN és KAPTÁL RÁ VISSZAJELZÉST, akkor pipa – semmi további teendőd nincs ;)

- Ha IGEN, de NEM KAPTÁL VISSZAJELZÉST, akkor viszont meg kell ismételned a beküldést... Sajnos egy rendszerátállás miatt több emailt elrabolt a Technika Ördöge... Frissítettük a lenti levélben az email címeket és a kapcsolattartókat. Kérjük, ne az ő fejüket harapjátok le a technikai hiba miatt – egyrészt nem ők tehetnek róla, másrészt készségesek, kedvesek és segítenek, ha kéred ;)

- Ha eddig NEM küldted be, mert elfelejtetted vagy elkerülte a figyelmed ez a kötelezettség vagy mert friss tandempilóta vagy... akkor épp itt az ideje, hogy magadra vedd az alábbi felhívást és pótold! ,)Most lesz egy kis teendőd ahhoz, hogy a továbbiakban is legálisan repülhess, de segítünk ;) Íme a tudnivalók!

Vigyázat! A jogi értelmezés szerinti kereskedelmi tevékenység nem azonos a könyvelés szerinti kereskedelmi tevékenység fogalmával!
Egyesületi kereteken belül végzett tandemrepültetési tevékenység éppen úgy kereskedelmi tevékenységnek minősül! A jog nem tudása, nem mentesít…

Bővebben...
 
Hogyan repülhetünk legálisan Csobáncon?

A Csobánc a Balaton-felvidék a tavalyi karbantartásnak köszönhetően immár majdnem minden irányban elstartolható starthelye ;-) Nem véletlenül egyik kedvenc helye a hazai siklóernyősöknek – gyönyörű látvány jó körülmények fogadják az ide látogatókat.

Lássuk, mi kell azon, hogy siklóernyőzhess a Csobáncon!


1.) Győződj meg arról, hogy a SIRESZ E-Titkárban a NYILATKOZATOK menüpontban jóváhagytad a Csobánc-nyilatkozatot. Ezt - adatvédelmi okokból - senki sem tudja megtenni helyetted.

Bővebben...