***    FLEXY túra - 08.17-25. között 5 nap / 4 éj    ***   MEDUNO, szeptember 21-24.   ***                                       ***  Tanfolyam 2024  ***  CASTELLUCCIO, október 7-13.  ***  FW Klubestek, előadás-sorozat  ***  1% *** 

"Ha egyszer megízlelted a repülést, utána úgy fogsz járni a földön, hogy szemed az eget fürkészi, mert ott voltál fent és oda vágysz vissza."
(Leonardo da Vinci)

KEDVCSINÁLÓ PROGRAMOK

„Kipróbálnám, de nem tudom, hogy aztán akarom-e, merem-e, nekem való-e…?”        

Ugye milyen sok emberben felötlik a kétség, amikor a siklóernyőzésről kérdezik? Kedvcsináló programjainkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik némi ízelítőt szeretnének kapni a siklóernyőzésből, mielőtt belevágnak a pilóta vizsgáig tartó tanfolyamba.
28 év képzési tapasztalattal és profi csapattal azon dolgozunk, hogy átadjuk neked a repülés semmihez sem fogható élményét, és mire véget ér a kedvcsináló program egy biztos IGEN legyen a válaszod a fenti kérdésre!


KATT a címekre a részletekhez!


tandem siklóernyőzés motoros trájkkal

SZÁRNYBONTOGATÓ NAPOK
(kedvcsináló program)

3 napos k
edvcsináló program;

földi ernyőkezelési gyakorlatok;
az első önálló
talajmenti siklás felé igyekszünk eljutni!
 
SIKLÓERNYŐS TANDEMREPÜLÉS
(kedvcsináló program)

minimum 10 perc repülés

Élvezd "karosszékből"
a siklóernyős repülés élményét!
Csendben, a szelek szárnyán suhanva...
SIKLÓERNYŐ TANDEMREPÜLÉS
MOTOROS TRÁJKKAL

(kedvcsináló program)

20 vagy 40 perc repülés
(választhatsz)

A technikai sportok szerelmeseinek...

Szeretnénk segíteni, hogy megalapozott döntést hozhass, éppen ezért a kedvcsináló programjainkra befizetett díj 70%-át beszámítjuk a tanfolyam árába, (ha egy hónapon belül úgy döntesz, hogy belevágsz!
(
motoros trájkkal történő tandemrepülés esetén a befizetett díj 50%-át számítjuk be)

KLIKK IDE
, ha meg szeretnél nézni egy kedvcsináló filmet!


És íme a folytatás... Mit kell tudni a teljes, pilótavizsgáig tartó ALAPFOKÚ TANFOLYAMRÓL? KATT IDE és olvasd el a részleteket!A JELENTKEZÉS MENTE:

A helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük.
A programok részleteit megtalálod a program nevére kattintva, illetve bejelentkezést követően levélben küldjük a további infót.

Az egyes időpontokra bejelentkezni előzetesen a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen tudsz a következő adatok megküldésével:

(Kérjük, ha módod van rá NE használj freemail-es címet, mert sajnos előfordulhat, hogy a válaszüzenet vagy a végső infókat tartalmazó levél SPAM-be megy vagy nem érkezik meg...)

1. Név
2. Születési dátum (teljes születési dátum, nem csak az év...)
3. Testsúly / testmagasság (eszerint készülünk neked felszereléssel)
4. Telefonszám
5. Autóval vagy gyalogosan érkezel a helyszínre
A gyalogosan érkezőknek bizonyos napokon tudunk segíteni a helyszínre jutásban, azonban a programok díja az útiköltséget nem tartalmazza. Aki autóval érkezik, az jöhet közvetlenül a helyszínre, előre megbeszélt időpontra, ami természetesen kevesebb várakozást jelent ;-)
6. Van-e kuponod (voucher, bónusz, ajándékutalvány - egyre megy ;-)
7. A kupont kiállító cég neve
8. A kuponod száma
Kuponod csak akkor tudjuk beszámítani, ha számát megküldöd előzetes ellenőrzésre. Beváltani csak felhasználást követően fogjuk!
9. A kuponod lejáratának dátuma
10. A választott program
11. Választott időpont

Ha a végső döntés előtt még vannak kérdéseid, írj nyugodtan, szívesen válaszolunk!

Szárnybontogató Napokhoz
a választható időpontokat IDE KATTINTVA találod.


A tanfolyamba
- bejelentkezést követően - általában havonta két alkalommal is lowest price for propecia van lehetőséged belevágni, becsatlakozni!

Érdekel a siklóernyőzés?
Akkor érdekelni fog
Simonics Péter: Szelek Szárnyán - Siklóernyőzés A-tól Z-ig
című könyve is! (Libri, 2018.)
A megrendeléshez KATT IDE!

siklóernyős tankönyv

A Fly Away Team tevékenységi engedélyeinek megtekintéséhez KATT IDE: BOOK24 és/vagy LÍRA

siklóernyősoktatás - Fly Away

"Amikor elemelkedünk a földtől saját döntésünk, hogy vállaljuk az ismeretlen, de  mindig újat adó, pillanatonként változó  levegőt. Valami régről maradt tiszta parancs sugallja, hogy induljunk. Talán azért is, mert tudjuk, hogy itt éljük meg a legfontosabb és legnagyszerűbb  találkozást, amit az ember megélhet. Odafent saját magunkkal találkozunk. Az álmainkkal és a félelmeinkkel. Az arcunkat fújó menetszél kitisztítja a gondolatainkat. Döbbenetesen tisztának és egyszerűnek tűnnek azok a dolgok, amelyek ott lent olyan bonyolultak. Ha ott fent a hátunk mögé nézünk a múltat látjuk, ha előre, akkor a jövőt. Mégis a pillanatot éljük meg,ezt a szüntelen jelent. A  magasból, mint a sas, biztosan és éles szemmel látjuk az alattunk elterülő világot. Nem tévedünk, ha ítélünk, mert átjár bennünket az Erő…  Ha  csak  rövid időre is, de kedvünkre vándorolhatunk a térben és az időben. Ha jól repülünk, akkor nyugodtak vagyunk. Megtaláltuk  a középpontot, ahonnan a szemlélődő bölcs nyugalmával sorra válaszolunk a kihívásoknak. Ez a repülés igazi üzenete."
(Simonics Péter, világcsúcstartó pilóta, a Fly Away vezető oktatója)