***    FLEXY túra - 08.17-25. között 5 nap / 4 éj    ***   MEDUNO, szeptember 21-24.   ***                                       ***  Tanfolyam 2024  ***  CASTELLUCCIO, október 7-13.  ***  FW Klubestek, előadás-sorozat  ***  1% *** 
Tanfolyamos vizsgakérdések
  A-vizsga kérdések

  Sziasztok vizsgára készülők!

  Íme a frissített A-vizsgás kérdéssor, amely 2021-től aktuális.
  Rágjátok át őket magatokban, lapozgassátok a könyveket, dolgozzátok ki és beszélgessetek róluk egymás közt, akár egy pofa sör és némi meggyes rétes, almás pite (esetleg Kata híres répatortája) társaságában.

  Ezek a kérdések bizony nem az iskolai vizsgákon megszokott "szivatós" fajtából valók. Illik (esetenként szó szerint akár életbe vágó) tudni a válaszokat álmotokból felébresztve, zsigerből, ösztönből, gondolkodás nélkül. Céljuk nem csupán egy megírandó teszt, amit "le kell tudni", hanem a saját biztonságos és hatékony repüléseteket szolgálja ez a tudás... majdani levegőben, repüléssel töltött élményeitek záloga rejlik benne! Mindez csupán az első lépcsőt jelenti a repülés végtelen útján, azt az alapszintű tudást, amire a későbbiek során tudtok építkezni.

  Ja - és ne féljetek, nem lesz az összes kérdés egyszerre a vizsgában. Mazsolázgatunk belőlük ;-)

  Jó tanulást, elmélkedést és repülést kívánva:

  a Fly Away Team
  Bővebben...
   
   B-vizsga kérdések

   Itt végre az önálló pilóta képzettségi szint a tét!

   Elérkeztetek arra pontra, ahol már bonyolultabb időjárási körülmények között is 302 Found

   Found

   The document has moved here.

   tudnotok kell irányítani az ernyőt, megelőzni és kezelni az alapszintű vészhelyzeteket, szükség esetén pedig alkalmazni a magasságvesztési manővereket.
   A kérdések most sem "szivatósak". A bennük rejlő tudásanyag egyrészt a biztonságotokat szolgálja, másrészt azt, hogy hatékonyan tudjátok kihasználni a repülésre szánt időt és a körülményeket.

   Jó tanulást, elmélkedést és repülést kívánva:

   a Fly Away Team
   Bővebben...