***    FLEXY túra - 08.17-25. között 5 nap / 4 éj    ***   MEDUNO, szeptember 21-24.   ***                                       ***  Tanfolyam 2024  ***  CASTELLUCCIO, október 7-13.  ***  FW Klubestek, előadás-sorozat  ***  1% *** A Fly Away Siklóernyős Iskola Where the viagra order uk advised to pilots belong...
KATT IDE, hogy megismerkedj csapatunkkal


A Fly Away a legrégebben működő siklóernyős iskola Magyarországon, 1991-ben alakult meg.

Iskolánkban nem pusztán a fortélyokat, a fogásokat, vagy a fizikai paramétereket helyezzük az oktatás fókuszába. A siklóernyőzésnek - mint az egyik természethez legközelebb álló repülési formának - a legmélyebbről szóló hangjait próbáljuk feltárni a nyitott füleknek. A repülés nem egyszerűen sportág, hanem életút. Oktatóink sokéves, öt földrészen szerzett távrepülési, és verseny tapasztalatai garantálják a legmagasabb emberi és szakmai színvonalat. A siklóernyő eszköz, hogy szinte szó szerint emelkedett lelkiállapotban, olyan helyről szemlélhessük az alattunk elterülő világot, amely csak a kiválasztottaknak adatik meg. Fontos, hogy legyenek álmaink. Mi mindenkinek segítünk, hogy megtegye az első lépést feléjük!

"Amikor elemelkedünk a földtől saját döntésünk, hogy vállaljuk az ismeretlen, de  mindig újat adó, pillanatonként változó  levegőt. Valami régről maradt tiszta parancs sugallja, hogy induljunk. Talán azért is, mert tudjuk, hogy itt éljük meg a legfontosabb és legnagyszerűbb  találkozást, amit az ember megélhet. Odafent saját magunkkal találkozunk. Az álmainkkal és a félelmeinkkel. Az arcunkat fújó menetszél kitisztítja a gondolatainkat. Döbbenetesen tisztának és egyszerűnek tűnnek azok a dolgok, amelyek ott lent olyan bonyolultak. De ha ott fent a hátunk mögé nézünk a múltat látjuk, ha előre, akkor a jövőt. Mégis a pillanatot éljük meg ezt a szüntelen jelent. A magasból, mint a sas, biztosan és éles szemmel látjuk az alattunk elterülő világot. Nem tévedünk ha ítélünk mert  átjár bennünket az Erő…  Ha csak rövid időre is, de kedvünkre vándorolhatunk a térben és az időben. Ha jól repülünk, akkor nyugodtak vagyunk. Megtaláltuk a középpontot, ahonnan a szemlélődő bölcs nyugalmával sorra válaszolunk a kihívásoknak. Ez a repülés igazi üzenete."
(Simonics Péter, a FlyAway vezető oktatója, világcsúcstartó)


KLIKK IDE, ha meg szeretnéd nézni a világcsúcsról készült film trailerét!"Megmutatjuk... megtanítjuk... felszereljük... elrepítjük..."

Csapatunk 1991 óta segíti a kezdő siklóernyősök szárnybontogatásait és 1994 óta szervez siklóernyős túrákat a világ legkedveltebb repülő területeire. Oktatóink  5 földrészen  szerzett verseny és távrepülési tapasztalatai garantálják a legmagasabb szakmai és emberi színvonalat.

Megszerzett tapasztalatunk, helyi kapcsolataink, helyismeretünk garantálja, hogy mindenki szintjének megfelelő oktatásban részesüljön  és a lehető legbiztonságosabb körülmények között gyarapíthassa ismereteit. Útjaink  egyben olyan komplex programot jelentenek, amelyek az élményorientált  repülések mellett, a  felkeresett helyszínek természeti és kulturális értékeit is felfedik az érdeklődőknek.
Túráink időpontjait - az elmúlt két évtized helyszín / időjárás statisztikája alapján - úgy igyekszünk időzíteni, hogy a lehető legnagyobb eséllyel minél több repülhető napot élvezhessünk.

Csapatunk szellemisége egy mondatban: "Gyere! Fedezd fel velünk miért énekelnek a madarak!"


IRÁNYELVEINK

Megbízhatóság, hozzáértés és minőség - ezek adják a Fly Away Siklóernyős Iskola legfőbb értékeit.
Kedvcsináló programjainkon, a tandemrepüléseknél, oktatásnál, a felszerelések értékesítésénél és a túrákon is a legfőbb szempontok a következők: BIZTONSÁG, FEJLŐDÉS és ÉLMÉNY...Biztonság 

- mert az úti célok kiválasztása sok éves tapasztalat és statisztika alapján történik,
- helyismeret,
- legalább két oktató,
- rádióirányítás,
- startfelügyelet,
- egyénre szabott RDS oktatás.


 
Fejlődés 

- közös tervezés,
- elméleti képzés,
- gyakorlati oktatás,
- elemzés,
- rádióirányítás,
- személyre szabott célok és feladatok kitűzése.
 
Élmény 

- változatos és különleges úti célok,
- jó társaság - garantáltak az életre szóló élmények!
- felfedezés,
- kaland
- és kihívások :-)