*** ÖLÜDENIZ, biztonságtechnika május 21-28. ***  BRASSÓ, július 20-24.  ***  LIJAK, Húsvét - április 7-10.  ***                       ***  KRVAVEC, június 16-19.   ***   TRIBALJ, 04.28-05.01.   ***   TANFOLYAMOK 2023.  ***  1% *** 
LEGKÖZELEBBI VÁLASZTHATÓ IDŐPONTOK

Nem tudhatjuk, hogy a COVID-helyzet pontosan hogyan fogja a jövőben befolyásolni a programok megtartását. Mi azon leszünk, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőlük az aktuális szabályozások és az észszerűség keretein belül.
Olvasd el ezzel kapcsolatos irányelveinket:
KATT IDE!

FIGYELEM! Honlapunkat naprakészen tartjuk! Ez azt jelenti, hogy ha valamilyen programra itt nem látsz időpontot (vagy csak egyet látsz stb.), akkor telefonos és emailes érdeklődésre sincs... Nincsenek titkos dátumok - amint minden egyeztetés lezajlott egy időponttal kapcsolatban, azonnal kikerül a választható dátumok közé.
Ne aggódj: minden programunkon lesz elég alkalom, lesz elég hely, hogy részt vehess. Kérjük, várd ki türelmesen, amíg kikerülnek az időpontok. Nekünk is Stat-counters.net
This domain name expired on Feb 06 2017 07:13PM
Click here to renew it.
szívügyünk, hogy megoszthassuk Veletek a szabad repülés élményét ;)


TANFOLYAMOK

Tanfolyamkezdés legközelebb: havonta átlagosan 2 alkalommal adunk lehetőséget a kezdésre - és a saját tempódban haladsz!

További részletekhez KATT IDE
Jelentkezés, érdeklődés: a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen

Márciustól októberig általában havi két alkalommal adunk lehetőséget a kezdésre. Írd meg a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre, hogy mikor tudnál kezdeni, mi pedig megküldjük cserébe a hozzá legközelebb eső dátumokat!


Intenzív periódusok (intenzív alapfokú tanfolyam):
tavasszal, nyáron és ősszel is...
Az időpontoki még igény szerint alakulhatnak, illetve 3 fő fölötti jelentkezéshez igyekszünk igazodni ;)

KEDVCSINÁLÓ PROGRAMOK:
Márciusban kezdjük el kiírni az idei évre vonatkozó időpontokat, az első dátumok pedig áprilisra fognak vonatkozni.
Innentől egészen novemberig, havonta kínálunk majd lehetőséget arra, hogy kedvcsináló programjaink keretében megismerkedj a siklóernyőzéssel.
Figyeld a kitűzött dátumokat: általában havonta frissítjük és új időpontokat nyitunk fel minden kategóriában, figyelembe véve az érdeklődést és a korábbi alkalmak időjárását, az esetlegesen elmaradt napokat is.

Szárnybontogató HARDCORE:
(szombat-vasárnap gyakorlat, előtte reggel előkészítő)
A Hardcore időpontok egyelőre helyszínhez kapcsolódó, időlegesen korlátozottá vált természetvédelmi engedélyek miatt függőben vannak. A szövetségek starthelybizottsága dolgozik az engedélyek újbóli kiterjesztésén. Amint ismét lesz lehetőségünk fedémesi hétvégét kiírni a programhoz megfelelő teljes háttérrel, úgy azonnal feltüntetjük itt a választható időpontokat.

Szárnybontogató
LIGHT:

(szombat-vasárnap gyakorlat, előtte reggel előkészítő)

szeptember 3-4.
október 1-2.
október 8-9.


Tandemrepülés motoros trájkkal:
Egyéni egyeztetés szerint hétköznaponként késő délután, kora este.
(motoros trájkos tandemrepülést az időjárási feltételek miatt kora délelőtti vagy késő délutáni időpontokra tudunk vállalni)


Annak érdekében, hogy minden résztvevőre kellő idő, figyelem jusson, minden dátumon korlátozott számban tudunk helyet adni - a helyeket a bejelentkezések sorrendjében töltjük.
Fent hagyjuk listánkban azokat az időpontokat is, amelyek megteltek. Ezekre a napokra egy-két jelentkezést még várólistára felveszünk - vagyis ha valaki lemondaná részvételért, akkor a helyére léphetsz ;-)

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a siklóernyőzés erősen időjárásfüggő sport! Amikor döntünk arról, hogy az egyes napokat megtartjuk vagy sem, mindig a repülésbiztonság az elsődleges szempont - ezt semmi más nem írhatja felül!!

Bejelentkezni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen tudsz. Kérjük ehhez az ITT TALÁLHATÓ adatlistát küldd el.

Kérjük, figyelj vouchered lejárati idejére! Máshol vásárolt vouchered felhasználási idejének meghosszabbítását (ha erre szükség van) Te kezdeményezheted közvetlenül a szolgáltatónál. Megállapodásunk alapján készséggel állnak rendelkezésetekre minden időben kezdeményezett meghosszabbítással kapcsolatban.