*** Tanfolyamkezdés 2024 *** LIJAK, Húsvét márc. 29 - ápr. 1. *** MACEDÓNIA, május 14-20. ***                                             ***  BASSANO del Grappa ;), április 17-21.  ***  FW Klubestek, előadás-sorozat  ***  1% *** 


Versenyzői kurzus


VÁRUNK MINDEN

MEGMÉRETTETÉSRE VÁGYÓ PILÓTÁT...JELENTKEZZ MOST!

  

Versenyre azért megyünk, hogy az általunk vélt és valós teljesítményünket összevethessük. Néha lehangoló az eredmény... A versenyrepülés nem pusztán a gyorsító  nyomása és az ész nélküli, agresszív repülés szánalmas keveredése.
Az ernyő készségszintű vezetése a beugró ebbe a kasztba. Ez nem kérdés, hanem feltétel. Ezt követi a mindezeknél fontosabb mentális felkészülés. Egy hét versenyzés alatt többet tanulhatunk, mint egy hónap önálló repülés alatt. Itt ugyanis sajátos tanulási helyzetben lehetünk. A saját döntésünkön kívül láthatjuk a többiek (a jobb pilóták) döntését is. Összevethetjük ezeket és azonnal meg is advice tapasztalhatjuk az eredményét.


Amit tudok, azt többnyire a versenyek alatt tanultam. Több mint 25 évnyi versenyzés és sportvezetői munka után elmondhatom, hogy megéltem sikereket és kudarcot de életem legfelemelőbb élményei azok a pillanatok voltak, amikor néhány alkalommal én repülten át elsőnek a célszalagot... Kívánom mindenkinek, hogy tapasztalja meg ezt a borzongató érzést és ígérem soha nem fogja elfelejteni!

Kurzusunknak csak kezdete van, vége soha....


Versenyzői kurzusunk a következőket tartalmazza

-  repüléstechnikai felkészülés /gyakorlat,
-  felszerelésismeret,
-  versenytaktika,
-  team taktika,
meteorológia.

versenyzői felkészítés - Fly Away SiklóernyőMint a magyar válogatott vezetője

hivatalból is várom az érdeklődő pilótákat!!!


Simonics Péter - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.