***    FLEXY túra - 08.17-25. között 5 nap / 4 éj    ***   MEDUNO, szeptember 21-24.   ***                                       ***  Tanfolyam 2024  ***  CASTELLUCCIO, október 7-13.  ***  FW Klubestek, előadás-sorozat  ***  1% *** 


Újrakezdő tanfolyamNéha a körülmények sajnálatos alakulása folytán előfordulhat, hogy valaki akár éveket is lifestyle generic viagra 100mg pills erections kénytelen kihagyni...
 

 JELENTKEZZ MOST!
 


Az újrakezdés szándéka egyértelműen azt bizonyítja, hogy egy mélyről jövő belső elhatározás újra teret szeretne kapni az életünkben. Ezt nem szabad figyelmen kívül hagynunk. A sokéves kihagyás – függően attól a gyakorlottságtól, amellyel a félbehagyáskor rendelkeztünk – bizony meglepetéseket okozhat, amikor először kezdünk hozzá ismét az egykor tanultak gyakorlásához.
Aki figyelmen kívül hagyja, hogy a kihagyással megkopnak az egykor megszerzett képességek, az bizony nem csak a csalódottság érzését, de egy baleset lehetőségét is kockáztatja.


Elsőként egy szintfelmérő foglalkozáson kell részt venni, ahol megnézzük, hogy mennyi maradt meg a régi készségekből. Ezt követően – a megmaradt, még alkalmazható tapasztalat mértékétől függően – földi ernyőkezelési gyakorlat, majd néhány asszimilációs repülés következik.  Így újra beindulhatnak azok a mozgásfolyamatok és gondolkodásmód, amelyek a biztonságos repülés alapfeltételei.

A kurzus végeztével adminisztrációs részről is rendezzük a megfelelő jogi hátteret (klubtagság, pilóta papírok).
Ha sikerül a belülről jövő repülési vágyat és lappangó tapasztalatot alkalmazhatóvá tennünk – elértük célunkat.Mennyibe kerül az újrakezdő tanfolyam?


A díj személyre szabott. Az első szintfelmérés után tudjuk megmondani meghatározni - függően attól, hogy mennyi maradt meg a régen elsajátított képességekből, készségből, tudásból - vagyis, amikor már tudjuk honnan indulunk újra.

Az újrakezdő tanfolyam csak azokra a pilótákra vonatkozik, akik megelőzően már rendelkeztek legalább A-vizsgával és tanfolyami csoportunkhoz csatlakoznak.