***    FLEXY túra - 08.17-25. között 5 nap / 4 éj    ***   MEDUNO, szeptember 21-24.   ***                                       ***  Tanfolyam 2024  ***  CASTELLUCCIO, október 7-13.  ***  FW Klubestek, előadás-sorozat  ***  1% *** 

Tandempilóta képzésTandempilóta képzés


HOGY MÁSOKKAL IS MEGOSZTHASD

A REPÜLÉS ÉLMÉNYÉT...
Iskolánk vállalja tandempilóták kiképzését is. A repülési élmény megosztása egy közeli hozzátartozóval, jóbaráttal, vagy bárki mással - rendkívüli élményt nyújt. Ehhez mérhető azonban a felelősség is, amit a tandempilóta vállal! Amíg egyedül repülünk, csak mi vállaljuk döntéseink következményét, de ha már utast viszünk, nemcsak magunkért tartozunk felelősséggel.


A látszólag könnyedén elsajátítható tandemrepülési tapasztalat csalóka. A tandemernyő viselkedése mind startolás, mind repülés és leszállás közben eltér a hagyományos, egyszemélyes ernyőtől. Nem csak fizikai, de pszichés igénybevételünk is link for you buy cheap prozac online megnő. Előfordulhatnak olyan előre nem számítható veszélyhelyzetek, amit az utas magatartása idéz elő. A megnövekedett fékerők, a hagyományostól eltérő felfüggesztésből adódó súlyponti problémák, a nehézkesebb start, manőverezés és leszállás rejt bizony új kihívásokat még az egyébként szólóban nagyon jól repülő pilótáknak is.

Iskolánk a tandempilóta képzést mind elméleti, mind pedig gyakorlati síkon a legmesszebbmenő körültekintéssel és alapossággal oktatja.

A kiképzés alatt tandempilótaként és utasként is - tehát mindkét aspektusból - megismertetjük a résztvevőket a tandemrepülés fortélyaival.
Kurzusunk első lépcsőjeként Amatőr Tandempilóta képzettséget szerezhetsz, majd a tematika szerinti további feltételek, repült órák teljesítését követően léphetsz tovább a kereskedelmi célú tandemeztetéshez szükséges P-Tandem (professzionális tandempilóta) vizsgára.


Mennyibe kerül a tanfolyam? 

Az alapfokú tanfolyam díja  70.000.- Ft