*** Tanfolyamkezdés 2024 *** LIJAK, Húsvét márc. 29 - ápr. 1. *** MACEDÓNIA, május 14-20. ***                                             ***  BASSANO del Grappa ;), április 17-21.  ***  FW Klubestek, előadás-sorozat  ***  1% *** 

Tandempilóta képzésTandempilóta képzés


HOGY MÁSOKKAL IS MEGOSZTHASD

A REPÜLÉS ÉLMÉNYÉT...
Iskolánk vállalja tandempilóták kiképzését is. A repülési élmény megosztása egy közeli hozzátartozóval, de bárki mással is, rendkívüli élményt nyújt. Ehhez mérhető azonban a felelősség is, amit a tandempilóta vállal! Amíg egyedül repülünk, csak mi vállaljuk döntéseink következményét, de ha már utast viszünk, nemcsak magunkért tartozunk felelősséggel.


A látszólag könnyedén elsajátítható tandemrepülési tapasztalat csalóka. A tandemernyő viselkedése mind startolás, mind repülés és leszállás közben eltér a hagyományos, egyszemélyes ernyőtől. Nem csak fizikai, de pszichés igénybevételünk is link for you buy cheap prozac online megnő. Előfordulhatnak olyan előre nem számítható veszélyhelyzetek, amit az utas magatartása idéz elő. A megnövekedett fékerők, a hagyományostól eltérő felfüggesztésből adódó súlyponti problémák, a nehézkesebb start, manőverezés és leszállás komoly kihívásokat rejt még az egyébként szólóban nagyon jól repülő pilótáknak is.

Iskolánk a tandempilóta képzést mind elméleti, mind pedig gyakorlati síkon a legmesszebbmenő körültekintéssel és alapossággal oktatja.

Tanfolyamunk résztvevőinek a gyakorláshoz biztosítjuk a tandemernyőt, az elméleti és gyakorlati oktatást, amelyet akár egyéni tanrendben is lebonyolítunk.

A kiképzés alatt tandempilótaként és utasként is - tehát mindkét aspektusból - megismertetjük a résztvevőket a tandemrepülés fortélyaival.
Kurzusunk első lépcsőjeként Amatőr Tandempilóta képzettséget szerezhetsz, majd a tematika szerinti további feltételek, repült órák teljesítését követően léphetsz tovább a kereskedelmi célú tandemeztetéshez szükséges P-Tandem (professzionális tandempilóta) vizsgára.

Sikeres vizsgázóink hivatalos vizsgát kapnak!


Mennyibe kerül a tanfolyam? 

Az alapfokú tanfolyam díja  70.000.- Ft

Ha úgy adódik részletfizetési kedvezményt is adunk.