***    FLEXY túra - 08.17-25. között 5 nap / 4 éj    ***   MEDUNO, szeptember 21-24.   ***                                       ***  Tanfolyam 2024  ***  CASTELLUCCIO, október 7-13.  ***  FW Klubestek, előadás-sorozat  ***  1% *** 


Intenzív alapfokú tanfolyam

BUDAPEST KÖRNYÉKÉN ÉS FEDÉMESEN


Tanfolyamok tavasztól őszig másfél havonta indulnak.

Igény esetén vállalunk egyéni időpontot is!


Legközelebb:

a nyár folyamán többször is!


További intenzív periódusok:
tavasszal, nyáron és ősszel is 302 Found

Found

The document has moved here.

(a pontos dátumokat mindig igyekszünk az érdeklődőkhöz is igazodni!)


Iskolánk minden évben több alkalommal is szervez "intenzív " tanfolyamot, amely a hagyományos képzéstől annyiban tér el, hogy viszonylag rövid idő alatt (a repülhető napok függvényében hétköznap és hétvégén is folyamatosan) próbáljuk megalapozni azt az alkalmazható siklóernyős alaptudást, amely a későbbi önálló repülésekhez szükséges. Ez minden nap kb. 7 óra elfoglaltságot jelent. Általában reggel 9-től délután 4 óráig tartanak a foglakozások, de az időjárási körülmények befolyásolhatják a napi menetrend kialakítását.

IDŐPONT

Intenzív periódusok tavasztól őszig folyamatosan indulnak jelentkezések és létszám függvényében.

Mindenkinek, aki belevág a siklóernyőzésbe, annak két dolgot feltétlenül tudomásul kell vennie:
1. a repülés erősen időjárásfüggő sport; 2. a legfontosabb tényező a biztonság!


Éppen ezért iskolánkban az A-vizsgák kiadása nem a tanfolyamon eltöltött napok számától, hanem az elsajátított elméleti és gyakorlati tudástól függ!
Ahogy mondani szoktuk: mindenki akkor kapja meg az A-vizsgát, amikor úgy érezzük "jól tudunk aludni", hogy a biztonságotokhoz és a hatékony repüléshez szükséges alapokat elsajátítottátok.

Az intenzív periódus kitűzött időszakában minden használható napot (hétköznap, hétvége, ünnepnap...), alkalmas időjárási körülményt igyekszünk megragadni az oktatásra. Ezzel együtt előfordulhat, hogy egyes napok az nem megfelelő időjárási körülmények miatt elmaradnak.

Az intenzív periódusok általában 9 naposak (szombattól következő vasárnapig). Az A-vizsgás tudás megszerzéséig többnyire szükséges még néhány hétvége, de mindenképpen jelentősen meggyorsítja a haladást.

A tanfolyamon az előrehaladás is személyre szabott. Ez azt jelenti, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy mindenkinek mások az egyéni képességei, a testalkata, az előképzettsége, a kondíciója... Az intenzív periódus alapvetően 9 napos. Ez elsősorban felgyorsítja azt az időszakot, amíg eljutsz az A-vizsga szintjéig. Ennél valószínűleg több időre lesz szükséges a vizsgához (átlagosan 15-25 gyakorlati nap), ezért a továbbiakban csatlakozhatsz mindaddig a tanfolyamunkhoz, más csoportokhoz, amíg az A-vizsga megszerzéséhez szükséges tudást el nem sajátította - ezért plusz díjat nem kérünk!


Mennyibe kerül a tanfolyam?

Az alapfokú intenzív tanfolyam díja létszámfüggő, de maximum (egyéni vagy két fős oktatás esetén):  170.000.- Ft
Ha összejön egy 5 fős csoport - akkor 150.000.-Ft

A befizetett díj nem csak az intenzív periódus időszakát takarja, hanem a teljes oktatást az A-vizsga megszerzéséig!

Ha úgy adódik részletfizetési kedvezményt is adunk. Érdeklődj, hányan jelentkeztek már arra az időpontra, ami neked megfelel!


Egyéb tudnivalók  

Rengeteg további tudnivaló van még!

Mivel azonban az intenzív periódus felépítése, az oktatás módszertana és az egyéb követelmények megegyeznek a "sima" alapfokú tanfolyaméval, a további részletekhez kérjük KATTINTS IDE!


Az intenzív tanfolyami rész időtartama 9 nap, melyből 4-et a kezdő és a befejező hétvégén a tanfolyammal együtt, 5 napot pedig hétköznap, önálló csoportban töltötök el. Mivel a siklóernyőzés erősen időjárásfüggő, előfordulhat, hogy egyes napok az alkalmatlan időjárási körülmények miatt elmaradnak. Ezek helyett a napok helyett a következő héten folytatólagosan ajánlunk fel pótnapokat!
Mindenkinek, aki belevág a siklóernyőzésbe, annak az első két dolog, amit tudomásul kell vennie: 1. a repülés erősen időjárásfüggő sport; 2. a legfontosabb tényező a biztonság!

.................................. (dátum)

(ha a csoport betelik, további időpontot nyitunk fel, amit legalább 5 fő jelentkezése esetén indítunk el)

Éppen ezért iskolánkban az A-vizsgák kiadása nem a tanfolyamon eltöltött napok számától, hanem az elsajátított elméleti és gyakorlati tudástól függ!

A tanfolyamon a haladás is személyre szabott. Ez azt jelenti, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy mindenkinek mások az egyéni képességei, a testalkata, az előképzettsége, a kondíciója... Az intenzív tanfolyam 9 napja alatt lehetséges az A-vizsga szintjéig eljutni. Akinek mégis több időre lenne ehhez szüksége, az csatlakozhat a továbbiakban mindaddig a tanfolyamunkhoz, amíg az A-vizsga megszerzéséhez szükséges tudást el nem sajátította - ezért plusz díjat nem kérünk!
(Ezzel szembe annak, aki az intenzív tanfolyami napokon nem vesz részt, nem a kupont nem tudjuk árában a normál alapfokú tanfolyamra átváltani!)