*** Tanfolyamkezdés 2024 *** LIJAK, Húsvét márc. 29 - ápr. 1. *** MACEDÓNIA, május 14-20. ***                                             ***  BASSANO del Grappa ;), április 17-21.  ***  FW Klubestek, előadás-sorozat  ***  1% *** 

Szárnybontogató Napok

2+ napos ízelítő - a végén egy önálló lesiklás felé igyekszünk! 


megadott időpontokra érvényes
 
(előzetes időpont egyeztetés a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen)

Figyeld akcióinkat és a kuponos kedvezményeket!


GALÉRIA                                        JELENTKEZZ MOST!A siklóernyőzés nem sport, hanem életforma. Iskolánk oktatási filozófiájáról, szellemiségéről reméljük személyesen is 500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@stat-counters.net to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

meggyőződsz majd. Itt mindössze elégedj meg annyival, hogy
nálunk olyan pilóták tanítanak siklóernyőzni, akiknek öt földrészen szerzett verseny- és távrepülési  tapasztalatai  és eredményei garantálják az igen magas szakmai és emberi színvonalat.

A Szárnybontogató Napok legfontosabb üzenete:

A Szárnybontogató Napok nem tanfolyam! Ennyi idő alatt nem lehet megtanulni siklóernyőzni!! A bemutató jellegű program célja, hogy megismerkedj a siklóernyőzés világával és megalapozott döntést hozhass, mielőtt belevágsz a tanfolyamba. No és persze nem utolsó sorban élményeket szerezz :-)

- ez alatt a néhány nap alatt bepillanthatsz a siklóernyőzés világába, rengeteg élményben lehet részed,

- a lehető legjutányosabban választ kaphatsz a legfontosabb kérdésekre: "Ez az, amire gondoltam? Nekem való a repülés? Jól érzem-e magam a levegőben?" ... Mi mindent megteszünk, hogy feltárjuk neked mindazt, amit mi már tudunk. Így reméljük ezekre a kérdésekre te is ezt a választ kapod: "Igen! Szeretnék belevágni, elvégezni a tanfolyamot és megszerezni a pilóta vizsgát, hogy aztán madártávlatból fedezzem fel  a világot!"

- Jó idő esetén, megfelelő gyakorlással eljuthatsz az első önálló, kisdombos, talajmenti siklás élményéig! Ám ha úgy döntesz, hogy megtetszett a siklóernyőzés és belevágsz a tanfolyamba, akkor rengeteg tanulnivalód lesz még addig, hogy önálló pilóta légy és biztonságban repülhess!

Kattints a "Bővebben" feliratra, hogy megismerkedj a Szárnybontogató Napok részleteivel!

Hogyan épül fel a "Szárnybontogató napok" programja?

Az első nap
Először megismerkedünk a felszereléssel és lesz egy kis alapszintű elmélet, hogy biztonsággal foghassunk neki a gyakorlásnak. + elintézzük a szükséges adminisztrációt.


Ezt követően irány a gyakorlat! Alapszintű fogásokkal ismerkedünk: földi ernyő kezelés, kupolázás, starttechnikák és leszállástechnikák futópróbák keretében.

A második napon folytatjuk a gyakorlást és ha engedi az időjárás és kitartóan gyakorolsz, akkor eljuthatsz az első önálló talajmenti siklás élményéig is!)

FIGYELEM! Két típusú Szárnybontogató közül választhatsz. Mindkettő dátuma és programja kötött.
1.) Szárnybontogató LIGHT (igyekszünk kevesebbet utazni)
első napt: gyakorlás a budapesti HHH-reptéren
második nap: irány egy startolható domb; Ha adja, akkor Budapest 60 km-es körzetében. Ha ehhez nem optimális az idő, akkor Fedémes, ahol minden irányban startolható Domb-paradicsom vár
bennünket!

2. Szárnybontogató HARDCORE (belehúzunk és biztosra megyünk)
első és második nap: Mindkét napot a Fedémesi Kisdombos Paradicsomban töltjük. Így ugyan nem jutsz haza este és van egy plusz szállásköltséged, de rengeteg időt töltünk együtt, szuper jól összekovácsolódik a csapat, és minden kihasználható percet a siklóernyőzésre fordítun
k, vagyis a lehető legtöbbet hozzuk ki a hétvégéből! haverok, buli, repülés :)
(Természetesen a szálláshelyet mi szervezzük, ezzel nem kell külön mókolnod. Sőt, pénztárcától függően két lehetőség közül is választhatsz, ami jelentkezéskor megküldünk.)


A Szárnybontogató Napok idejére teljes felszerelést biztosítunk!

Mi az a bizonyos + jel a 2 nap után?
Szárnybontogató programunkon azt ígérjük, hogy eljuttatunk Téged az első önálló talajmenti siklás élményéig! Ahhoz, hogy ez két nap alatt megtörténjen, persze sok mindennek együtt kell állnia: időjárás, kitartó gyakorlás, kondíciód, figyelmed stb.
Számunkra azonban a biztonság a legfontosabb! Éppen ezért, ha a két nap alatt nem jutsz el addig, hogy biztonságban engedjünk lesiklani, akkor a befizetett összegért, mindaddig bejárhatsz kezdő tanfolyamos napjainkra, amíg a szükséges tudásszintet el nem éred - akár +1 nap, akár + 5 nap kell Neked ehhez a hétvégén felül ;)


Akinek ezek után kedve támad, hogy folytassa a további képzést, nos nekik ajánljuk alapfokú, és alapfokú intenzív tanfolyamainkat.
Ráadásul ha egy hónapon belül bejelentkezel, akkor a tanfolyam árába beszámítjuk kedvcsináló programod befizetett díjának 70%-át!

A TOVÁBBIAKRÓL IDE KATTINTVA OLVASHATSZ!


Milyen időpontokban használhatók fel a kuponok?

A választható időpontokat honlapunk IDŐPONTOK menüpontjára kattintva találjátok - folyamatosan frissítjük.

Aki belevág a siklóernyőzésbe,annak meg kell barátkoznia azzal, hogy erősen időjárásfüggő sportról van szó! 30 év tapasztalattal és meteorológia ismereteinkkel igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni minden programból - ám ha alkalmatlan az időjárás, például esik az eső, azt megváltoztatni nem tudjuk.

Ezért, ha az előrejelzések nem biztatóak, a programot töröljük és másik időpontot választhatsz a listából.


Bejelentkezés

Ahhoz, hogy magas színvonalú, hatékony és mindenek előtt biztonságos oktatást tudjunk nyújtani számotokra, a csoportok létszáma korlátozott.
Az időpontok betöltésénél a jelentkezési sorrendet vesszük figyelembe és erről minden esetben visszajelzést küldünk!

Bejelentkezés a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen!

Találkozás helye, időpontja

Találkozó budapesti gyakorlati napokhoz: 9.00 órakor a Hűvösvölgyi autóbusz- és villamos végállomás feletti parkolóban. Innen indulunk tovább a széliránynak megfelelő helyszínre.
Találkozó fedémesi napokhoz: A Hungária körút, M3 kivezető találkozásánál lévő benzinkúton.

Mindegyik helyszín jól megközelíthető gyalogosan és autóval is könnyű parkolni.

(A program ára az útiköltséget és a szállásköltséget nem tartalmazza. A benzinköltséget többnyire megosztják a sofőrök és az autókba befogadott gyalogosok ;-)

Kérjük tiszteljétek meg egymást azzal, hogy nem késtek a találkozókról.

Amennyiben az időjárás az adott napon nem kedvez a siklóernyőzésnek, akkor erről mindenkit előre (előző nap) értesítünk a honlapon keresztül és lehetőség szerint e-mailben is.


Amit hozz magaddal...  

a KUPONod kinyomtatva, kirándulóöltözet (kényelmes, lányoknak nem szoknya :-), hosszú nadrág, hosszúujjú felső), magasszárú cipő (fogja a bokát), étel-ital, füzet, ceruza, időjárás függvényében naptej vagy kesztyű :-)


A Szárnybontogató Napok részvételi díja

A program teljes ára: 35.000.- Ft 

Akinek a Szárnybontogató Napok után kedve támad, hogy folytassa a további képzést, nos nekik ajánljuk alapfokú, és alapfokú intenzív tanfolyamainkat.
Ráadásként, ha egy hónapon belül bejelentkezel, akkor a tanfolyam árába beszámítjuk kedvcsináló programod befizetett díjának 70%-át!KLIKK IDE, ha meg szeretnél nézni egy kedvcsináló filmet a siklóernyőzésről!


 
"Amikor elemelkedünk a földtől saját döntésünk, hogy vállaljuk az ismeretlen, de  mindig újat adó, pillanatonként változó  levegőt. Valami régről maradt tiszta parancs sugallja, hogy induljunk. Talán azért is, mert tudjuk, hogy itt éljük meg a legfontosabb és legnagyszerűbb  találkozást, amit az ember megélhet. Odafent saját magunkkal találkozunk. Az álmainkkal és a félelmeinkkel. Az arcunkat fújó menetszél kitisztítja a gondolatainkat. Döbbenetesen tisztának és egyszerűnek tűnnek azok a dolgok, amelyek ott lent olyan bonyolultak. Ha ott fent a hátunk mögé nézünk a múltat látjuk, ha előre, akkor a jövőt. Mégis a pillanatot éljük meg,ezt a szüntelen jelent. A  magasból, mint a sas, biztosan és éles szemmel látjuk az alattunk elterülő világot. Nem tévedünk, ha ítélünk, mert átjár bennünket az Erő…  Ha  csak  rövid időre is, de kedvünkre vándorolhatunk a térben és az időben. Ha jól repülünk, akkor nyugodtak vagyunk. Megtaláltuk  a középpontot, ahonnan a szemlélődő bölcs nyugalmával sorra válaszolunk a kihívásoknak. Ez a repülés igazi üzenete."
(Simonics Péter, világcsúcstartó pilóta, a Fly Away Team képzésvezetője)
   

az első kisdombos repülés élménye - siklóernyős oktatás
"Amikor elemelkedünk a földtől saját döntésünk, hogy vállaljuk az ismeretlen, de  mindig újat adó, pillanatonként változó  levegőt. Valami régről maradt tiszta parancs sugallja, hogy induljunk. Talán azért is, mert tudjuk, hogy itt éljük meg a legfontosabb és legnagyszerűbb  találkozást, amit az ember megélhet. Odafent saját magunkkal találkozunk. Az álmainkkal és a félelmeinkkel. Az arcunkat fújó menetszél kitisztítja a gondolatainkat. Döbbenetesen tisztának és egyszerűnek tűnnek azok a dolgok, amelyek ott lent olyan bonyolultak. Ha ott fent a hátunk mögé nézünk a múltat látjuk, ha előre, akkor a jövőt. Mégis a pillanatot éljük meg,ezt a szüntelen jelent. A  magasból, mint a sas, biztosan és éles szemmel látjuk az alattunk elterülő világot. Nem tévedünk, ha ítélünk, mert átjár bennünket az Erő…  Ha  csak  rövid időre is, de kedvünkre vándorolhatunk a térben és az időben. Ha jól repülünk, akkor nyugodtak vagyunk. Megtaláltuk  a középpontot, ahonnan a szemlélődő bölcs nyugalmával sorra válaszolunk a kihívásoknak. Ez a repülés igazi üzenete." (Simonics Péter)