***  TRIBALJ, május 31 - június 3. *** MEDUNO, szeptember 21-24. ***                                                    ***  Tanfolyam 2024  ***  CASTELLUCCIO, október 7-13.  ***  FW Klubestek, előadás-sorozat  ***  1% *** 

tandem siklóernyőzés motoros trájkkal
Tandem siklóernyőzés

motoros trájkkal20 perc / 40 percJELENTKEZZ MOST!Mindenki számára fontos az első benyomás. A tandem siklóernyőzés segítségével az első páholyból élvezheted ezt a csodálatos élményt.

tandem siklóernyőzés motoros trájkkalSokan nem biztosak magukban, hogy vajon az élményen túl nem félelmetes-e a repülés. Nos, hogy ezt mindenki megtapasztalhassa, na és persze hogy mi a kétségeket eloszlathassuk, remek lehetőséget nyújt siklóernyős tandemrepülési szolgáltatásunk. Utasaink profi pilóták vezetésével, a lehető legnagyobb biztonságban érezve magukat nézhetnek szembe a felülről kitáruló világgal és önmagukkal…

A tandemrepülés nem pusztán élményszerzés, hanem egy olyan próbatétel, amely segít eldönteni, hogy fellobbanó lelkesedésről vagy igazi szerelemről van szó.

Mi is az a motoros trájk?

A trájk egy háromkerekű, segédmotorral ellátott szerkezet, melyet egy nagyméretű siklóernyő tart a levegőben. Az utas és a pilóta kényelmesen, egymás mögött ülnek benne.
A kerekekről induló trájk a lehető legbiztonságosabb startot garantálja, hiszen minden a tapasztalt pilótán múlik, miközben a repülés szabadságának élménye, az arcunkat fújó menetszél semmihez sem fogható szabadsága megmarad.

A motorros trájkkal történő repülés a technikai sportok szerelmeseinek nyújt felejthetetlen élményt. Nem mellékes az sem, hogy az időtartam repülést a motor garantálja, nem kell csupán a felszálló légáramlatokra (termikek, lejtőszél) hagyatkoznunk.

A Fly Away Team tevékenységi engedélyeinek megtekintéséhez KATT IDE

tandem siklóernyőzés motoros trájkkal Helyszín, időtartam  

A siklóernyőzés erősen időjárásfüggő sport, így döntően az adott nap időjárási viszonyai, széliránya határozza meg, hogy lehetséges-e a repülés.

Motoros trájkkal történő tandemrepülést nyugodt időjárásban, hétköznap kora délelőtti vagy késő délutáni órákban vállalunk.

Ezzel együtt előfordulhat, hogy várni kell az optimális startkörülményekre vagy a repüléshez alkalmas időjárási körülményekre. Kérjük, hozz magaddal jó adag türelmet, nyitottságot, érdeklődést és szívd magadba a természet illatát!

A repülés időtartamát itt a segédmotor miatt előre meg tudjuk határozni - 20 és 40 perces repülések közül választhatnak az érdeklődők.

Az előre egyeztetett időpont előtt egy-két nappal visszajelzést küldünk a friss meteorológiai előrejelzések függvényében. A nap alkalmasságának megítélése kizárólag tandem pilótánk hatásköre, mert ehhez komoly szakmai tapasztalat szükséges (számunkra nem feltétlenül a strandidő az ideális!) A siklóernyőzéshez nem megfelelő időjárás esetén másik időpontot adunk.

Általában Hatvan repülőteréről szállunk fel.

Előzetes egyeztetés szerint rendezvényre vagy több fő (min. 4) előzetes jelentkezése eseten más helyszínt is 302 Found

Found

The document has moved here.

tudunk egyeztetni (ebben az esetben a kitelepülés költségét a repülés díján felül felszámoljuk). 


Ezt a programunkat ajánljuk még születésnapi meglepetésként is.

Természetesen itt is előzetes időpont egyeztetésre van szükség. Amit hozz magaddal  

- kirándulóöltözet (hosszúnadrág, hosszú ujjú felső), magasszárú bakancs,

- fényképezőgép az emlékek megörökítésére,
- elemózsia és innivaló (bőségesen!)


tandem siklóernyőzés motoros trájkkalMennyiben extrém sport a siklóernyőzés? 

A siklóernyőzés nem azért extrém sport, mert extrém módon veszélyes lenne, hanem mert extrém, a hétköznapi világunktól meglehetősen eltérő közegben zajlik.
Nagy tapasztalattal bíró profi pilótáink, korszerű, korrekt műszaki állapotú felszereléseink és a szabályok betartása garantálják, hogy Ön a lehető legnagyobb biztonságban élvezheti a repülés élményét. A kockázat azonban a siklóernyőzésnél sem zárható ki tökéletesen - ahogyan például a lovaglás, a síelés, a focizás vagy a közúti közlekedés esetében sem.

Néhány fontos tudnivaló

- A program teljes időtartama lényegesen hosszabb, mint maga a repülés! A repülést megelőzi egy felkészítés, amikor a tandempilóta elmagyaráz, megmutat mindent részletesen, amit a repüléshez tudni kell. Érdemes elég időt szánni a programra ahhoz, hogy teljesen átadhasd magad a repülés élvezetének!

- A repülés helyszínén szívesen látjuk a családtagokat, barátokat, érdeklődőket is.

- 18 évnél fiatalabb utas esetén írásbeli szülői hozzájárulás szükséges. Sőt, örömmel vesszük, ha a fiatalokat a szülők elkísérik!

- Súlyhatár: 95 kg

- A repülések biztonságát kiváló műszaki állapotú tandemernyő, beülő, mentőernyő, trájk – és a Fly Away tandempilótáink nagy tapasztalata egyaránt garantálja.

- Kérdezz bátran előre, ha bármi olyan problémádról tudsz, ami a repülést befolyásolhatja (pl. tériszony, pánikbetegség, a mozgás bármilyen szintű korlátozottsága…) Ha a repülés lehetséges az adott problémával, feltétlenül segítünk, tanácsot adunk, felkészítünk előzetesen!

Ahhoz, hogy a repülés a legnagyobb élményt nyújtsa és tandempilóták a legoptimálisabb startidőpontot választhassák ki, előfordulhat, hogy a starthelyen várni kell. Hozz magaddal jó adag türelmet, nyitottságot, érdeklődést és szívd magadba a természet illatát!


Kérjük olvassa el felelősségvállalási tájékoztatónkat!


tandem siklóernyőzés motoros trájkkal Mennyibe kerül egy tandemrepülés? 

Tandemrepülés motoros trájkkal (20 perc) díja 35.000.-Ft 

Tandemrepülés motoros trájkkal (40 perc) díja 45.000.-Ft


Ha a tandemrepülés után úgy határozol, hogy velünk maradsz és megtanulsz siklóernyőzni, akkor ajánljuk neked pilóta tanfolyamunkat.
Amennyiben 3 hónapon belül megkezded a tanfolyamot, a befizetett díj 50%-át beszámítjuk tanfolyamunkba.

Ha inkább a motor nélküli tandemrepülés vonz, akkor KATT IDE!KLIKK IDE, ha meg szeretnél nézni egy kedvcsináló filmet!