Payday loans
                  ***    TENERIFE - nov. 27 - dec. 4.    ***    MONACO, biztonságtechnika - január 13-20.    ***                              ***   Tanfolyam   *** Fly Away előadássorozat 2017-18.   ***   TÚRÁINK 2018.   ***             *** Fly Away Pirigliding - English *** Fly Away Paragliding - Deutsch *** 


Tandemrepülés


...hogy madártávlatból szemlélhesd a világot...JELENTKEZZ MOST!
Tandemrepülésünket elsősorban azoknak ajánljuk, akik némi ízelítőt szeretnének kapni a siklóernyőzésből, mielőtt belevágnak a pilóta vizsgáig tartó tanfolyamba.
27 év képzési tapasztalattal és profi csapattal azon dolgozunk, hogy átadjuk neked a repülés semmihez sem fogható élményét, és mire újra földet ér a lábad, egy biztos IGEN legyen a válaszod a fenti kérdésre!

Szeretnénk segíteni, hogy megalapozott döntést hozhass, éppen ezért a tandemrepülésre befizetett díj 70%-át beszámítjuk a tanfolyam árába, ha egy hónapon belül úgy döntesz, hogy belevágsz!

Mindenki számára fontos az első benyomás. A tandem siklóernyőzés segítségével az első páholyból élvezheted ezt a csodálatos élményt. Sokan nem biztosak magukban, hogy vajon az élményen túl nem félelmetes-e a repülés. Nos, hogy ezt mindenki megtapasztalhassa, na és persze hogy mi a kétségeket eloszlathassuk, remek lehetőséget nyújt siklóernyős tandemrepülési szolgáltatásunk. Utasaink profi pilóták vezetésével, a lehető legnagyobb biztonságban érezve magukat nézhetnek szembe a felülről kitáruló világgal és önmagukkal…

A tandemrepülés nem pusztán élményszerzés, hanem egy olyan próbatétel, amely segít eldönteni, hogy fellobbanó lelkesedésről vagy igazi szerelemről van szó.

Tandemrepülésünket elsősorban azoknak ajánljuk, akik némi ízelítőt szeretnének kapni a siklóernyőzésből, mielőtt belevágnak a pilóta vizsgáig tartó tanfolyamba.
27 év képzési tapasztalattal és profi csapattal azon dolgozunk, hogy átadjuk neked a repülés semmihez sem fogható élményét, és mire újra földet ér a lábad, egy biztos IGEN legyen a válaszod a fenti kérdésre!

Szeretnénk segíteni, hogy megalapozott döntést hozhass, éppen ezért a tandemrepülésre befizetett díj 70%-át beszámítjuk a tanfolyam árába, ha egy hónapon belül úgy döntesz, hogy belevágsz!


A Fly Away Team tevékenységi engedélyeinek megtekintéséhez KATT IDE

Helyszín, időtartam  

A siklóernyőzés erősen időjárásfüggő sport, így döntően az adott nap időjárási viszonyai, széliránya határozza meg, hogy a lehetséges starthelyek közül melyik helyszínre megyünk.

A repülés időtartama az időjárási körülményektől és a tereptől függ. A tandemrepülést azokra a napokra igyekszünk időzíteni, amikor valószínűsíteni tudjuk, hogy a lesikláson túl lejtőszél vagy termikek segítségével hosszabb ideig is

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (20)

a levegőben tudunk maradni.
Ahhoz, hogy a repülés a legnagyobb élményt nyújtsa és tandempilótánk a legoptimálisabb startidőpontot választhassa ki, előfordulhat, hogy a starthelyen várni kell. Hozz magaddal jó adag türelmet, nyitottságot, érdeklődést és szívd magadba a természet illatát!

Az előre egyeztetett időpont előtt egy-két nappal visszajelzést küldünk a friss meteorológiai előrejelzések függvényében. A nap alkalmasságának megítélése kizárólag tandem pilótánk hatásköre, mert ehhez komoly szakmai tapasztalat szükséges (számunkra nem feltétlenül a strandidő az ideális!) A siklóernyőzéshez nem megfelelő időjárás esetén másik időpontot adunk.

Vállalunk tandemrepülést csörlésből is. Ez a startmód kevésbé kiszolgáltatott az Időjárásnak (széliránynak), nem kell előtte hegyet mászni (bizonyos starthelyeknél bizony kell!) és a csörlőkötelet sokkal nagyobb magasságon tudjuk leoldani, mint hazán
k legnagyobb szintkülönbségű hegyi starthelye ;-)

Általában Budapest környékén (kb. 60 km-es körzetében) repülünk. A legbiztosabb repülést (időtartam, magasság, kevesebb várakozás) a csörlős start garantálja, melyt többnyire a Kartali-csörlőpályán vagy a Jobbágyi-csörlőpályán szervezünk. Ha egy bizonyos időszakban rugalmasan tudsz alkalmazkodni az Időjáráshoz, akkor repülhetünk hegyről is. A hivatalos starthelyek közül jellemzően Óbuda, Újlaki-hegy, Csolnok, Tardos jöhet szóba.
A gyalogosan érkezőknek a találka a hétvégén általában reggel 9-kor van a Hűvösvölgyi busz- és villamos végállomás feletti parkolónál vagy a Hungária krt. M3 kivezetőjénél található benzinkútnál. Innen indulunk a szélirány szerinti alkalmas helyszínre.

A gyalogosoknak segítünk a helyszínre jutásban, azonban a tandemrepülés díja az útiköltséget nem tartalmazza.


Aki autóval érkezik, az jöhet közvetlenül a helyszínre, előre megbeszélt időpontra, ami természetesen kevesebb várakozást jelent :-)

Ezt a programunkat ajánljuk még születésnapi meglepetésként is.

Az ajánlott időpontok megtekintéséhez: KATT IDE

Motoros és trájkos tandemrepülést a fentiektől eltérő időpontokban is vállalunk előzetes egyeztetés szerint. Amit hozz magaddal  

- kirándulóöltözet (hosszúnadrág, hosszú ujjú felső), magasszárú bakancs,

- fényképezőgép az emlékek megörökítésére,
- elemózsia és innivaló (bőségesen!)


az első repülés élménye Mennyiben extrém sport a siklóernyőzés? 

A siklóernyőzés nem azért extrém sport, mert extrém módon veszélyes lenne, hanem mert extrém, a hétköznapi világunktól meglehetősen eltérő közegben zajlik.
Nagy tapasztalattal bíró profi pilótáink, korszerű, korrekt műszaki állapotú felszereléseink és a szabályok betartása garantálják, hogy Ön a lehető legnagyobb biztonságban élvezheti a repülés élményét. A kockázat azonban a siklóernyőzésnél sem zárható ki tökéletesen - ahogyan például a lovaglás, a síelés, a focizás vagy a közúti közlekedés esetében sem.

Kérjük olvassa el felelősségvállalási tájékoztatónkat!


tandemrepülés Mennyibe kerül egy tandemrepülés? 

A tandemrepülés díja 25.000.- Ft 

Akinek a repülés után kedve támad, hogy folytassa megtanuljon maga is siklóernyőzni, nos nekik ajánljuk alapfokú, és alapfokú intenzív tanfolyamainkat.
Ráadásként, ha egy hónapon belül bejelentkezel, akkor a tanfolyam árába beszámítjuk tandemrepülésed befizetett díjának 70%-át!

A motorral / trájkkal történő repülés a technikai sportok szerelmeseinek nyújt felejthetetlen élményt. Nem mellékes az sem, hogy az időtartam repülést a motor garantálja, nem kell csupán a felszálló légáramlatokra (termikek, lejtőszél) hagyatkoznunk.

Motoros / trájkos tandemrepülés (20 perc) díja 30.000.-Ft

Motoros / trájkos tandemrepülés (40 perc) díja 40.000.-Ft


Ha a motoros / trájkos tandemrepülés után úgy határozol, hogy velünk maradsz és megtanulsz siklóernyőzni, akkor ajánljuk neked pilóta tanfolyamunkat. Amennyiben 1 hónapon belül megkezded a tanfolyamot, a befizetett kedvezményes díj 50%-át beszámítjuk tanfolyamunkba.


KLIKK IDE, ha meg szeretnél nézni egy kedvcsináló filmet!