Payday loans
              ***   EGYNAPOS kiruccanás, augusztus 13. (+ pótnapok)   ***  TENERIFE, december 9-16.  ***                              ***   BASSANO, október 19-23.   ***   TANFOLYAMKEZDÉS 2022.  ***   ELŐADÁS-SOROZAT   ***  1% *** 

SIKLÓERNYŐK ÉVES MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁSA

A Fly Away Team tagsági díja a 2020. évben is

403 Forbidden

Request forbidden by administrative rules. magában foglalja pilótánként egy ernyő alapszintű éves műszaki ellenőrzését, immár egész évben!

Kérjük, figyeljetek arra, hogyne az utolsó pillanatban akarjátok leadni az ernyőtöket, amikor már szükségetek van rá! Gondoljatok arra, hogy más műszakivizsgára váró ernyők is állnak sorban és esetenként túrán is vagyunk - egyeztessetek időpontot időben ;)


Időpont egyeztetése: 06-70-3971744 – Simonics Péter / Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Az alapszintű műszaki vizsgáztatás nem terjed ki az ernyő trimmelésére és az esetleg szükséges javításokra!


A műszaki vizsgáztatásra nem csak a regisztráció és a jogszabályok miatt, de saját biztonságotok érdekében is szükségetek van. Kérjük éljetek ezzel a lehetőséggel!


Hogyan hozd műszaki vizsgára az ernyőd?

Nos, a megszerzett tapasztalatok alapján íme egy kis útmutató!

- Kérjük, az ernyőd kizárólag a belső zsákban (vagy cellázózsák) add le. Nem kell hozzá a külső zsák, a beülő, a sisak, a sáros bakancs, az őszről bent maradt "büdös-zokni", sem a nyár óta a csomagban bujkáló szendvics, ami sikítva menekül még a kutya elől is...

- Lehetőleg legyen tiszta az ernyőd - csak úgy, ahogy egyébként is elcsomagolnád, amikor vigyázol rá és tudod, hogy nem más takarítja ;-)

- Tegyél bele egy cédulát a neveddel, telefonszámoddal, emailcímeddel és esetleg egy hibalistával.

Köszönet mindenkinek, aki ennek megfelelően hozza műszakiztatni az ernyőjét!