Siklóernyős könyv

siklóernyős tankönyv

Simonics Péter: Szelek szárnyán - siklóernyőzés A-tól Z-ig című könyve (352 oldalon 365 színes fotóval, grafikával) kapható a Libri könyvesboltjaiban vagy megrendelhető online közvetlenül a Librinél vagy a Bookline felületén

Világcsúcsunk története

SIKLÓERNYŐK ÉVES MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁSA

A Fly Away Team tagsági díja a 2023. évben is 302 Found

Found

The document has moved here.

magában foglalja pilótánként egy ernyő alapszintű éves műszaki ellenőrzését - immár egész évben!

Kérjük, figyeljetek arra, hogyne az utolsó pillanatban akarjátok leadni az ernyőtöket, amikor már szükségetek van rá! Gondoljatok arra, hogy más műszakivizsgára váró ernyők is állnak sorban és esetenként túrán is vagyunk - egyeztessetek időpontot időben ;)

Időpont egyeztetése: 06-70-3971744 – Simonics Péter / Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A műszaki vizsgáztatásra nem csak a regisztráció és a jogszabályok miatt, de saját biztonságotok érdekében is szükségetek van. Kérjük éljetek ezzel a lehetőséggel!


Hogyan hozd műszaki vizsgára az ernyőd?

Nos, a megszerzett tapasztalatok alapján íme egy kis útmutató!

- Kérjük, az ernyőd kizárólag a belső zsákban (vagy cellázózsák) add le. Nem kell hozzá a külső zsák, a beülő, a sisak, a sáros bakancs, az őszről bent maradt "büdös-zokni", sem a nyár óta a csomagban bujkáló szendvics, ami sikítva menekül még a kutya elől is...

- Lehetőleg legyen tiszta az ernyőd - csak úgy, ahogy egyébként is elcsomagolnád, amikor vigyázol rá és tudod, hogy nem más takarítja ;-)

- Tegyél bele egy cédulát a neveddel, telefonszámoddal, emailcímeddel és esetleg egy hibalistával.

Köszönet mindenkinek, aki ennek megfelelően hozza műszakiztatni az ernyőjét!