Siklóernyős könyv

siklóernyős tankönyv

Simonics Péter: Szelek szárnyán - siklóernyőzés A-tól Z-ig című könyve (352 oldalon 365 színes fotóval, grafikával) kapható a Libri könyvesboltjaiban vagy megrendelhető online közvetlenül a Librinél vagy a Bookline felületén

Világcsúcsunk története

KELLYS - ÉS KERÉKEN (IS) SZÁRNYALUNK...

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy szárnyainkat ismét messzebb sikerült terjeszteni! 

Ahogyan azt már régóta tervezzük, 2021-től elindítjuk „bicajbarát” túráinkat.
Tőlem már megszokhattátok, hogy én minden túrára viszek bicajt, ám a jövőben nektek is Found. szeretnénk felajánlani ezt a lehetőséget egy minimális költségtérítés ellenében. Persze kerékpárszállító kapacitásunk véges. Egyelőre úgy tervezzük, hogy egy utánfutó segítségével kb. 6-8 db kerékpárt tudunk majd biztonságos körülmények között szállítani.  

De ez még nem minden!

Az általunk forgalmazott siklóernyős márkákat már nem kell bemutatnunk. Tudjátok rólunk, hogy számunkra a minőség, a biztonság, a megbízhatóság volt mindig az irányadó. Ezek alapján választottuk ki partnereinket.
Ugyanilyen magasra tettük a mércét új együttműködő partnerünkkel, a KELLYS BYCYCLES-el, amely elismerten az egyik legdinamikusabban fejlődő kerékpárgyártó, és fiatalos csapata az import márkák közül hazánkban a legtöbb bringát értékesíti. Együttműködésünknek köszönhetően új dimenzió nyílhat mind a hazai, mind a külföldi túráinkon, programjainkon!

Előzetes jelentkezést követen - az említett limitált számban - nem mindennapi lehetőséget kaptunk: a Kellys kerékpár modelljeit tesztelhetjük!
E lehetőség révén megismerkedhetünk a méltán népszerű márka széles palettájának számos termékével.

Túráink helyszíneit nem kell bemutatnunk. Szinte mindegyik kiválóan alkalmas arra, hogy a repülés mellett, vagy - ha úgy adódik helyette - gyönyörű környezetben, élesben próbálhassátok ki a Kellys legújabb  bringáit!  Lehet szó Szlovéniáról, Olaszországról, Horvátországról, Ausztriáról... tulajdonképpen az összes busszal elérhető desztinációnkról, de akár még egy fedémesi hosszú hétvégéről is!
Mi történik akkor, ha visszavonhatatlanul beleszeretsz az egyik modellbe? Nos, a vásárlásnál egyesületünk tagjai további előnyt élvezhetnek új partnerkapcsolatunk révén.

Köszönhetően ennek az együttműködésnek 2021-ben (hamarosan) létre is hozzuk a Fly Away SE kerékpáros tagozatát: a Fly Away Bike&Fly szakosztályt. Ennek alakuló közgyűléséről nemsokára tájékoztatunk benneteket.
A szakosztály munkáját, programjait együtt tervezzük majd meg. Szívesen vesszük azok jelentkezését, akik tevőlegesen is hajlandóak belefolyni a kerékpáros szakosztály munkájába és a szervezésbe.

A Kellysről:

A Kellys Bicycles-t 1991-ben alapította egy testvérpár Peter és Branislav Divinec. Koncepciójuk előremutatónak bizonyult: a saját gyártású kerékpár- és kiegészítőgyártás ma 35 ország piacát szolgálja ki. A családi vállalkozásból e közel 30 év alatt közepes méretű céggé növekedő Kellys a kezdetektől nagyon gyorsan reagált a piac igényeire. Mára a Kellys saját tervező-fejlesztő csapattal dolgozik, és magas minőségű, saját tervezésű kerékpárjai, illetve tartozékai büszkén viselik a márka szlogenjét: 'Every bike has a mission', azaz: "Minden kerékpárnak küldetése van". A közép-európai márka piacvezető a magyarországi import kerékpár értékesítésben. A termékek több mint 130 kerékpárüzletben érhetőek el országszerte.

Bővebb információért KATT IDE

Facebook: KATT IDE

Instagram: KATT IDE