Payday loans
        ***  TENERIFE, nov 29 - dec 6.   ***   TRIBALJ, május 23-26.  ***   AUSZTRIA, távrepülés 07.31.-08.04.  ***                         ***    LIJAK, június 8-10.   ***   Fly Away előadássorozat 2018-19.    ***  English *** Deutsch ***  1% ***


Kedvcsináló nap

1 napos ízelítő, egy bevezető lesiklással egybekötve - profi tandempilóta segítségével


megadott időpontokban veheted igénybe
(előzetes időpont egyeztetés a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen)
„Kipróbálnám, de nem tudom, hogy aztán akarom-e, merem-e…?”        

Ugye milyen sok emberben felötlik a kétség, amikor a siklóernyőzésről kérdezik? Kedvcsináló napunkat elsősorban azoknak ajánljuk akik némi ízelítőt szeretnének kapni a siklóernyőzésből és persze nem utolsósorban feleletet erre a gyakori kérdésre mégpedig úgy, hogy az első lesiklás élményét egy tandempilóta megkönnyíti számukra!

A nap egyik felében megismerkedünk a felszereléssel, annak használatával és az úgynevezett "kupolázással". Ez a földi ernyőkezelés képezi az alapját a siklóernyő irányításának a levegőben, illetve a helyes starttechnikának is.

A nap másik felében, természetesen profi tandempilóták segítségével, egy bemutató  lesiklás élményében lehet részed kisebb - kb. 40-80 méter magasságból. Kedvcsináló napunk éppen ezért a legbizonytalanabb érdeklődőknek is prices levitra ajánlott. Mivel a start, a lesiklás és a leszállás fázisain először egy profi pilóta vezet át, itt a legbiztosabban választ kaphatsz arra a kérdésre, hogy erre gondoltál-e,a mikor a repülésről álmodoztál? 
(KATT ide az ehhez tartozó felelősségvállalásihoz)

Ez a programunk nagymértékben segíti a siklóernyőzés iránt érdeklődőket, hogy helyes döntést hozzanak. Azaz – választ kapjanak a fenti kérdésre…


Milyen időpontokban használhatók fel a kuponok?

A kuponok csak a megadott dátumokon használhatók fel. Az egyes napok, csoportok létszáma maximalizált a biztonság és a hatékony oktatás érdekében. Éppen ezért, ahogy a létszám telik, úgy adunk meg folyamatosan újabb időpontokat a felhasználásra.


A választható időpontok megtekintéséhez: KATT IDE

Újabb és újabb időpontokat folyamatosan töltünk fel!

Mivel a siklóernyőzés időjárásfüggő, kalkulálni kell azzal, hogy egy-egy tervezett nap az alkalmatlan időjárási körülmények miatt elmaradhat. Ilyenkor helyette pótalkalmat ajánlunk fel, melyek szintén konkrét időpontra szólnak!


kisdombos start "Kilencfáról" - siklóernyős tanfolyam
Bejelentkezés

Ahhoz, hogy magas színvonalú, hatékony és mindenek előtt biztonságos oktatást tudjunk nyújtani számotokra, a csoportok létszáma korlátozott. Az időpontok betöltésénél a jelentkezési sorrendet vesszük figyelembe és erről minden esetben visszajelzést küldünk!

Bejelentkezés a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen!
 

Találkozás helye, időpontja 

Délelőttönként 9.00 órakor - Időjárás függvényében - a Hűvösvölgyi autóbusz- és villamos végállomás feletti parkolóban vagy a Hungária krt. M3 kivezetője melletti benzinkútnál. Innen indulunk tovább a széliránynak megfelelő helyszínre.
Az autóval érkező résztvevőket szoktuk megkérni arra, hogy segítsenek a BKV-val érkező társaiknak. (A program ára nem tartalmazza az útiköltséget. A benzinköltséget többnyire megosztják az autósok és a kocsikba befogadott gyalogosok ;-)

Kérjük tiszteljétek meg egymást azzal, hogy nem késtek a találkozókról.

Amennyiben az időjárás az adott napon nem kedvez a siklóernyőzésnek, akkor erről mindenkit előre (előző nap) értesítünk a honlapon keresztül és lehetőség szerint e-mailben is.


Megközelíthető

Hűvösvölgyi találkahely:

autóval: a Széll Kálmán tér felől Szilágyi Erzsébet fasor, Hűvösvölgyi út, a villamos-busz végállomás után az első utcán - Bátori László utca - balra, majd azonnal ismét balra be a zsákutcában, a "Gyermekvasút" felé. Magába a parkolóba nem kell beállni, mert innen indulunk tovább a széliránynak megfelelő helyszínre.

tömegközlekedéssel:
a Széll Kálmán térről a 61-es villamossal a végállomásig, ott a villamos-busz végállomás fölötti területre a két lépcső valamelyikén fel a parkolóba (a zöld-tetős lépcső elég jellegzetes, azt biztosan megtalálod).

koordináták:
N47,542779, E18-963802

Hungária körúti találkahely:

Az M3 kivezetője előtt a Hungária körúton található ÖMV-kút (van itt egy McDonalds is...)

tömegközlekedéssel: A helyszín a gyalogosok számára az 1-es villamossal is megközelíthető.

koordináták:
47°31'2.78"N / 19° 5'31.60"E


Ajánlott felszerelés  

kirándulóöltözet (hosszúnadrág, hosszúujjú felső), magasszárú bakancs (fogja a bokát), fényképezőgép, kamera, naptej, ennivaló egész napra és rengeteg innivaló!


Mennyi időt vesz igénybe a program?   

Kedvcsinálónk egynapos program, kb. 9-16 óráig.
Rossz idő esetén másik másnapra halasztjuk, vagy másik időpontot adunk. Előfordulhat, hogy kedvezőtlen időjárás esetén kétszer fél nap alatt tudjuk megtartani kurzusunkat.


Kedvcsináló napunk részvételi díja

A program teljes ára kedvezmény nélkül: 20.000.- Ft 

Ha a Kedvcsináló nap után úgy határozol, hogy velünk maradsz és megtanulsz siklóernyőzni, akkor ajánljuk neked pilóta tanfolyamunkat.

Amennyiben 3 hónapon belül megkezded a tanfolyamot, a befizetett díj 50%-át beszámítjuk tanfolyamunkba.Mit tartalmaz a kedvcsináló díja?

- oktatói felügyelet,
- elméleti ismeretek, információk minden mennyiségben a siklóernyőzésről (igyekszünk a kíváncsiságotokat kielégíteni :-),
- teljes felszerelést biztosítunk kedvcsináló napra,
- profi pilóta a bemutató lesikláshoz.KLIKK IDE, ha meg szeretnél nézni egy kedvcsináló filmet a siklóernyőzésről!