Payday loans
      ***  SZICÍLIA, március 13-20.  ***  LIJAK, Húsvét hétvége  ***  MONACO, biztonságtechnika - január 13-20.  ***                  ***   Tanfolyamkezdés   *** Fly Away előadássorozat 2017-18.   ***                          *** Fly Away Pirigliding - English *** Fly Away Paragliding - Deutsch *** 
SIKLÓERNYŐS KLUBOK BARÁTSÁGOS FOCI KUPÁJA 2017.

2017. december 30. szombat 9 órai kezdettel
Repülhető idő híján - a siklóernyős klubok immár negyedik alkalommal barátságos foci mérkőzések keretében mérik össze erejüket és mozgatják meg a pilóták tagjait.

Helyszín: Gold Center (Budafoki út 111-113.)

Természetesen a Fly Away SE is kiállít egy csapatot! Aki szeretne jelentkezni a csapatba az küldje el jelentkezését a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre!
A Fly Away csapata számára addig még tervezünk közös edzőmérkőzést is :-) A részleteket lásd alább! Gyertek focizni és szurkolni!


Kispályás teremfoci - egyszerre 4 játékos a pályán. Cserélni (további 2-3-4 fő max) bármikor lehet, de ezt gyorsan időhúzás nélkül ... Lesz gólkirály is!
A csapattagok és a szurkolók használhatják a szaunát és a gőzfürdőt is (ha nem lenne elég izgalmas a meccs, de ilyen még sosem volt!)