Payday loans
                               ***  MONACO, 2021. március + április  ***   Pilóta regisztráció 2021   ***                                                          ***   COVID Irányelvek   ***   Tanfolyamos előadások online   ***   ELŐADÁS-SOROZAT   ***  1% ***
FLY AWAY TANFOLYAMOS ELŐADÁSOK

és felkészítés elméleti A-vizsgára, B-vizsgára
ONLINE és élőben (amikor lehet)!


Alkalmazás: zoom

A további előadások listájához, a részletekhez, és a csatlakozáshoz szükséges részletekhez KATT a Bővebben feliratra, vagy görgess lejjebb!

Íme a 2021-es tanfolyamos szezon évkezdő előadásterve:

Figyelem! A vizsgafelkészítő konzultációk hatékonyságához szükséges, hogy felkészülj! Ehhez a segédleteket a cikkünkben lentebb találod.
Az A- és B-vizsgás felkészítéseknél úgy megyünk végig a vizsgák kérdéssorain témakörönként, hogy első körben a ti "ötleteitekre", avagy konkrét kérdéseitekre vagyunk kíváncsiak, mi pedig csak terelgetjük, a végén helyre rázzuk a gondolataitokat.
A normál tanfolyamos előadásokra elég, ha a figyelmed és a lelkesedésed hozod ;)

*************
március 9. kedd 18:00- zoom
LÉGTEREK ÉS KÖZLEKEDÉSI SZABÁLYOK
Vonatkozik ez a siklóernyőre is? Naná! A rengeteg különböző teljesítmény, képességű repülőeszköz között tudnunk kell HOL repülhetünk és ahol repülhetünk, ott HOGYAN repülhetünk EGYÜTT!
Ráadásul mindezt 3D-re kiterjesztve, ami fantáziadósan megnöveli a lehetséges helyzetek tárházát...

Belépés az eseményre:
A múltkori robottámadás után bekapcsoltuk a robotporszívót! Ez azt jelenti, hogy mielőtt hozzájutsz a belépőlinkhez és a kódokhoz, be kell bizonyítanod, hogy EMBER vagy. Szeretnénk ugyanis, ha az oktatáson csak emberek vennének részt (kivételt képeznek természetesen a lakásban kódorgó ebek, macsekok, aranyhörcsögök, sarokban megbúvó pókok stb.)
Íme a "varázslink" az eseményhez (KATT IDE), aminek segítségével az esemény napján 17:45 után tudsz majd belépni. 


március 16. kedd 18:00 - zoom

KÜLÖNLEGES REPÜLÉSI HELYZETEK
Készülj fel időben, hogy a váratlan se érjen váratlanul! A különleges repülési helyzetekkel ugyanis nem várja meg az Időjárás, amíg Te vérprofivá csiszolod magad...

március 23. kedd 18:00 - zoom
REPÜLÉSTECHNIKA 2.
Magasabb régiókba emelkedünk: továbblépünk a lejtőrepülésre és a termikrepülés elméletére. Hiszen azért ez az egész, hogy elérjük a felhőalapot ;)


Időpont hamarosan...  ÉLŐ!
Amint a szabályozások engedni fogják, megtartjuk MENTŐERNYŐS KLUBNAPunkat, ahol a mentőernyők éves áthajtását, a mentőrendszerek ellenőrzését végezzük el.
Itt nem csak a szerencsére oly ritkán használt, de annál fontosabb mentőrendszerekkel ismerkedhetsz meg, de a Fly Away klubtagokkal is.
Felbukkannak itt klubéletünk ikonikus egyéniségei - kábé 16-82 éves korig; a lelkes kezdőktől és az örök hobbi-szerelmes pilótáktól kezdve a földgolyó megannyi tájának hívószavára hallgató világutazókon át egészen a vérprofi, versenyző "nagykártyákig" ;)


FELKÉSZÜLÉSI SEGÉDLET:

- Az A-vizsga kérdéssorához KATT IDE

- Korábbi előadásainkat YouTube-csatornánkon IDE KATTINTVA nézheted meg. Találsz itt meteorológiát, aerodinamikát, felszerelésismeretet, repüléstechnikai előadásokat és sok más érdekességet. Böngéssz bátran! 

- Simonics Péter: Szelek szárnyán - Siklóernyőzés A-tól Z-ig című könyvét (Libri, 2018. / 352 oldalon 365 színes fotóval, grafikával) megrendelheted a BOOK24 oldalán, illetve igénylést adhatsz le a Librinél vagy előjegyezheted a Bookline oldalán.