Payday loans
               ***  TRIBALJ, szeptember 26-29.   ***   CASTELLUCCIO, október 5-11.  *** LIJAK, okt 31 - nov 3.  ***                  ***   ÚJ-ZÉLAND, február 14 - március 1.  ***  Fly Away előadássorozat 2019-20.   ***  English *** Deutsch ***  1% ***
CÉLEGYENESBEN AZ ADVANCE EPSILON 9

Immár minden méretben megkezdődött a gyártás, az első demok pedig a 2019-es évvel együtt érkezhetnek :)

- az EN-B kategória közepét célozza,
- intenzív fejlesztői munka = még jobb teljesítmény,
- friss-ropogós technikai újítások,

- tűpontos kezelhetőség és magas élmény-faktor,

 
5 méret / 4 szín - hogy biztosan ki tudd választani a neked valót!

További infó: Simonics Péter +36-70-3971744 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Az EN-B kategória közepét célozza

Az Advance fejlesztőcsapatának igencsak hízelgett az elmúlt három évben az EPSILON 8 közönségsikere. Ezt egyrészt feketén-fehéren mutatják a kiemelkedő eladási számok, ám ennél is fontosabb a pilótáktól kapott rengeteg pozitív visszajelzés - ez ad igazi motivációt a további munkához!

Intenzív fejlesztői munka = még jobb teljesítmény

Elődjéhez viszonyítva az EPSILON 9 teljesítménye érzékelhetően jobb lett, ráadásul a passzív biztonsági paraméterek egy hajszálnyit sem szenvedték ezt meg! Rengeteg új, apróbb-nagyobb technikai vívmány tette lehetővé az előrelépést: bekerült két extra cella, minibordák, finomhangolt alacsony légellenállású szárnyvégek, módosították a kupolaívet, a varrástechnológiát stb.

Friss-ropogós technikai újítások


Az EPSILON 9 technikai újításai már szabad feltűnőek! Az új EPSILON az első ADVANCE modell belsőleg varrott minibordákkal, mely jelentősen növeli a varrásfelületek kopásállóságát a korábbi külső varrásokhoz képest. A kupola íve egy egészen modern mixre épül: az íves alsó vonalak a könnyű kezelhetőséget szolgája, miközben az erőteljes, tompább felső vonal pedig a teljesítményt fokozza. Az EPSILON 9-ben megtalálható minden modern újítás a gyorscsattos fülcsukó technológiátol egészen az "Easy Connect"-ig... Nos, kipróbálod mik ezek?

Tűpontos kezelhetőség és magas élményfaktor

Az EPSILON 9 pontos és azonnali reakciói miatt precízen és könnyedén centírozhatja pilótája a termiket, miközben a kiváló kereszt- és hosszstabilitás segítséget nyújt a turbulencia rögös útján. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy kimagasló élményt, elégedettséget adjon a levegőben, ami a biztonság mellett az egyik legfontosabb szempont a közép-haladó pilóták számára.